Wie zijn wij?

Portretten van deelnemers, sponsoren, en vrijwilligers van het meedoenarrangement van de gemeente Doetinchem

Kleding maken ben ik pas echt meer mee gaan doen toen de kinderen werden geboren. Dus terwijl zij op schoot zaten, met knoopjes aan het spelen, of in de wipstoel, ben ik begonnen met naaien als hobby.

In 2009 besloot ik te starten met de opleiding bij Cuppens Geurs. Deze heb ik gevolgd bij Modevakschool Ineke Levelink te Duiven. Behaalde diploma’s zijn: Beginnerscursus, Costumière, Coupeuse en ach dan ook Modevaktekenen.

Modevaktekenen vond ik erg leuk om te doen, wel heel veel. Maar zo leuk! Nu kun je eigenlijk alles tekenen wat je ziet! Of zelf bedenken.

Uiteindelijk heb ik direct daarna ook de Leraressen opleiding gedaan. Verplichte kledingstukken, zoals paardrijkleding en een trouwjurk, en voor mezelf een corset  werden gemaakt.

Daarnaast ben ik begonnen met lesgeven toen ik Costumière was.  Lesgeven is gewoon super leuk om te doen. Zien dat anderen er ook plezier aan beleven en dat je je kennis kan doorgeven.

Kleding maken is zo leuk! Je eigen ideeën en creativiteit en net even anders dan de rest.

 

2016-09-20-14-36-49 

      

 

Naailessen en tekenen van dames en kinderkleding